• Martijn

"Ik ben de spin in het web"

Wat doe je bij Veglo? Ik ben de secretaris. Ik houd het ledenbestand bij, maar ik ben vooral de contactpersoon van de vereniging, de spin in het web. Nieuwtjes komen bij mij binnen en ik breng iedereen op de hoogte, zowel binnen de vereniging als buiten de vereniging. Toen ik net lid was vroeg Arjan, toen secretaris, of ik naar de ALV kwam. Ik had nog nooit van een ALV gehoord, maar vond het interessant. Arjan moet dat hebben geroken, want ergens in mijn eerste jaar vroeg hij of ik zijn functie wilde overnemen. In 2011 ben ik secretaris geworden en dat ben ik dus al 9 jaar!

Wat is daar leuk aan? Het leukste vind ik om het aanspreekpunt zijn. Als ik iets kan doen voor een ander, hoe klein ook, ben ik al blij. En als anderen dat waarderen en vertellen dat ik leuke mailtjes stuur en hen goed op de hoogte houd, is dat altijd leuk om te horen. Ik vind het zelf prettig om direct antwoord te krijgen op mijn vragen je bent er dan toch in je hoofd mee bezig. Daarom reageer ik altijd zo snel mogelijk. Elke dag ben ik wel even bezig met een mailtje sturen. Dat zie ik niet als een last, ik geniet ervan!

Waarom bij Veglo? Het verenigingsleven heeft voor mij echt toegevoegde waarde bij de sport. Het is lekker om je uit te leven, maar nog leuker om dat enthousiasme te delen en zo vriendschappen op te bouwen. Dan vind ik het ook belangrijk om me daarvoor in te zetten. Het is hartstikke leuk om bij te dragen aan een vereniging. Ik blijf zelf in ieder geval betrokken. Ik ga zeker niet van 100 naar 0 procent vrijwilliger!

21 keer bekeken
Over BC Veglo

BC Veglo is de grootste badmintonvereniging van Leiden en omstreken. 

Er kan op veel niveau's worden gespeeld en met een zeer actieve jeugdcommissie is er ook voor de jeugd veel te doen.

 

                        info@veglo.nl

                        3 Octoberhal

Rekeningnummer:

IBAN: NL 49 INGB 0003 4203 28

KvK-nummer: 40445082

Speeltijden

Senioren

  • Dinsdag 20:00 - 22:30 (vrij spelen)

  • Dinsdag 20:00 - 22:00 (training)

  • Vrijdag 20:00 - 22:30 (vrij spelen)

  • Vrijdag (competitie) 19:30-22:30

Jeugd

  • Dinsdag 18:00 - 20:00

  • Vrijdag (extra training) 19:30-20:30, onder voorbehoud

  • Zondag (competitie) 10:00-13:00