Het bestuur & Commissies

Key is voorzitter van BC Veglo, en houdt zich bezig met de algemene organisatie van de vereniging. Daarnaast houdt hij zich bezig met bezig met sponsorzaken. Wil je meer weten over sponsoring van de club, onze toernooien of materialen of wil je Veglo sponsoren, neem dan contact op met Key via sponsors@veglo.nl

Martijn is een van de vaste krachten achter het bestuur van BC Veglo. Wil je meer weten over het lidmaatschap of het je een algemene vraag over onze club, dan kun je daarvoor bij hem terecht. 

De penningmeester is verantwoordelijk voor alle geldzaken, inclusief het betalen van alle rekeningen, maar ook het incasseren van de contributiegelden. 

Marco neemt een plek in het bestuur in als afgevaardige van de technische commissie. Jennifer is verantwoordelijk voor alle zaken omtrent de competitie. Verantwoordelijkheden van TC liggen vooral bij de samenstelling van de competitieteams, maar ook het aansturen van de trainingsopzet en het contact met de trainers.

Zij zetten zich week in week uit in voor onze jeugdleden. Samen zijn ze verantwoordelijk voor de begeleiding van de jeugd tijdens de training en wedstrijden, maar ook nemen organiseren zij gedurende het jaar een aantal leuke uitjes voor de jeugdspelers. Mark is de vertegenwoordigder van de jeugdcommissie in het bestuur.

1 / 1

Please reload