top of page
Even voorstellen

Arjan Siebum (Hoofdtrainer Jeugd)

Mark Duivesteijn
Toen ik 8 jaar oud was ben ik begonnen met badmintonnen bij B.C. Apollo (uit Roelofarendsveen). bij Apollo gaf ik training aan de jeugd, ik onderhield de website en hielp mee met het organiseren van kamp. Toen ik naar Leiden ben verhuisd ben ik lid geworden van B.C. Veglo. hier ben ik even voorzitter geweest van de club en ik ben begonnen met het organiseren van kamp (samen met Apollo). Nu ben ik voorzitter van de Jeugdcommissie en help met de jeugd training.

 

Daisy Wopereis

Ik ben begonnen met badmintonnen toen ik ongeveer 8 jaar oud was bij LBC (uit Lichtenvoorde) en heb daarna gespeeld bij BC Mariken (Nijmegen) en nu bij BC Veglo. Bij BC Veglo geef ik training aan de beginnende jeugd, help bij de training aan recreanten, speel ik competitie en zit in de jeugdcommissie. 

Rob Versmissen

Ik ben op mijn achtste ben begonnen met badminton. Naast de competitie help ik mee bij de jeugdtrainingen.

Mara Jongeneelen

Op mijn elfde ben ik begonnen met badminton bij BC Leiden en ik speel sinds mijn vijftiende bij BC Veglo. Ik organiseer dit jaar het jeugduitje en ben ik al een paar jaar betrokken bij het organiseren van het jeugdkamp. Daarnaast help ik ook af en toe bij de jeugdtraining.

bottom of page