Even voorstellen

Radbout Mutsaers

Sinds het seizoen 2016 geef ik training bij BC Veglo.  Ik badminton al sinds ongeveer mijn achtste. Mijn buurman was badmintontrainer. Hij nam mij mee naar zijn vereniging en sinds die tijd heb ik, met soms een kleine pauze, gespeeld.  Een paar jaar geleden ging mijn dochter bij een vereniging spelen waar op dat moment geen trainer was. Ik heb de trainingen opgepakt en heb daarnaast de trainersopleiding gevolgd. Ik vind het mooi om te zien hoe jeugdspelers zich in het spel ontwikkelen.  Als een speler iets doet met mijn aanwijzingen en tips en zelf ook ziet dat het dan beter gaat,  motiveert dat mij weer om telkens het uiterste eruit te halen. Zowel uit de speler alsook uit mijzelf. Daarnaast  speel ik zelf nog met veel plezier bij BC Drop Shot.

Mark Duivesteijn
Toen ik 8 jaar oud was ben ik begonnen met badmintonnen bij B.C. Apollo (uit Roelofarendsveen). bij Apollo gaf ik training aan de jeugd, ik onderhield de website en hielp mee met het organiseren van kamp. Toen ik naar Leiden ben verhuisd ben ik lid geworden van B.C. Veglo. hier ben ik even voorzitter geweest van de club en ik ben begonnen met het organiseren van kamp (samen met Apollo). Nu ben ik voorzitter van de Jeugdcommissie en help met de jeugd training.

 

Daisy Wopereis

Ik ben begonnen met badmintonnen toen ik ongeveer 8 jaar oud was bij LBC (uit Lichtenvoorde) en heb daarna gespeeld bij BC Mariken (Nijmegen) en nu bij BC Veglo. Bij BC Veglo geef ik training aan de beginnende jeugd, help bij de training aan recreanten, speel ik competitie en zit in de jeugdcommissie. 

Rob Versmissen

Ik ben op mijn achtste ben begonnen met badminton. Naast de competitie help ik mee bij de jeugdtrainingen.

Yvette van Leeuwen

Ik ben degene die de competitie regelt. Daarnaast doe ik ook schoolsport en ben ik zo vaak mogelijk bij de uitjes!

Over BC Veglo

BC Veglo is de grootste badmintonvereniging van Leiden en omstreken. 

Er kan op veel niveau's worden gespeeld en met een zeer actieve jeugdcommissie is er ook voor de jeugd veel te doen.

 

                        info@veglo.nl

                        3 Octoberhal

Rekeningnummer:

IBAN: NL 49 INGB 0003 4203 28

KvK-nummer: 40445082

Speeltijden

Senioren

  • Dinsdag 20:00 - 22:30 (vrij spelen)

  • Dinsdag 19:30 - 22:30 (training)

  • Vrijdag 20:00 - 22:30 (vrij spelen)

  • Zondag (competitie) 10:00-13:00

Jeugd

  • Dinsdag 18:00 - 20:00

  • Vrijdag (extra training) 19:30-20:30, onder voorbehoud

  • Zondag (competitie) 10:00-13:00