top of page

Maar liefst 5 kampioensteams in de najaars-competitie!

Het seizoen '16-'17 blijkt een uitzonderlijk goed jaar voor Veglo. Natuurlijk waren de verwachtingen dit seizoen hooggespannen, met de goed bezette teams en wat meer trainingsuren per week. Na 14 speelweken bleek dat er maar liefst 5 van de 8 Veglo teams kampioen zijn geworden!

Team 2 had maar 1 doel voor ogen, en dat was terugkeren naar de 4e divisie. Na een goede start was 2 weken voor het einde al voldoende voorsprong opgebouwd, en werd het kampioenschap binnengesleept. Met het kampioenschap in de hoofdklasse promoveert het team weer naar de 4e divisie, waarmee ook de aansluiting met het 1e team weer gevonden is.

Team 3 was dit jaar een combinatie van een aantal routiniers en wat jongere aanwas. Nieuwe teamsamenstelling dus! Bleek helemaal geen probleem, want ook zij wisten met 6 punten verschil het kampioenschap mee naar huis te nemen.

Team 4, vol met vertrouwde Veglo spelers, wist eveneens een grote voorsprong van maar liefst 17 punten te nemen op de nummer 2. Het vermelden waard is dat zij zelfs geen enkele wedstrijd verloren hebben!

Team 5 had de eer om het eerste Veglo team te zijn dat kampioen werd! 3 weken voor het einde konden zij al niet meer ingehaald worden door de nummer 2, dus zij mochten verdienstelijk de eerste fles met bubbels openen.

Team 7 hield ons nog het meest in spanning. Doordat er maar 7 teams in hun poule speelden kwamen zij het laatste weekend niet meer in actie, maar zaten nerveus thuis te wachten op de uitslagen van hun concurrent. Die lieten het echter liggen, waardoor team 7 ook bovenaan eindigde!

Kampioenen, gefeliciteerd!

Team 1 was afgelopen seizoen gepromoveerd naar de 3e divisie, en wilde zich daar dit seizoen gaan handhaven. De start was redelijk zorgwekkend aangezien de helft van het team geblesseerd raakte, maar er werd al snel afstand genomen van de degradatiezone. Na het opmaken van de standen, zijn ze zelfs op een hele mooie 2e plek geëindigd!

Team 6 draaide een solide seizoen. Met 60 punten kwamen zij niet in de buurt van de nummer 1 en 2, maar waren ze wel 'best of the rest', en eindigden dus op een nette 3e plek.

Team 8 draaide een wat moeizamer seizoen, maar wisten toch 36 punten binnen te slepen. Met name de dames leken steeds meer op dreef te komen, en er werd tot het einde van het seizoen gestreden voor nog een paar punten meer.

Recente berichten
Archief
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page