top of page

Kom badmintonnen bij Veglo!

Op dinsdag 5 september start het nieuwe badmintonseizoen bij BC Veglo weer. Dat betekent elke dinsdag en vrijdag van 20:00u tot 22:30 vrij spelen, trainen en gezelligheid in de 3 Octoberhal in Leiden.

Veglo biedt zowel aan beginners als gevorderde recreanten en competitiespelers meer dan genoeg speelmogelijkheden en uitdaging. Speciaal voor recreanten en beginners is er ook een aparte recreantentraining op touw gezet. Competitiespelers trainen 2 keer in de week en thuiswedstrijden vinden plaats op zondagochtend. Verder kan er vrij gespeeld worden op de overige banen.

Ben je nieuwsgierig en wil je een keertje mee komen spelen dan kan dat natuurlijk. Kom gewoon eens langs op een van de speelavonden of mail naar info@veglo.nl voor meer informatie.

Recente berichten
Archief
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page