top of page

‘Ik kan mijn creativiteit kwijt’

Vrijwilliger en Toernooicommissie-lid Jettro in de spotlights!


Wat doe je bij Veglo?

Ik zit in de toernooicommissie en wij organiseren jaarlijks het Leids Open. Ik heb op de dag zelf een handje geholpen en toen ben ik er ingerold. Mijn taak is om het promotiemateriaal te maken en te verspreiden. Op de toernooidagen zelf doe ik allerlei kleine taakjes. Bovendien film ik spelers en maak ik een aftermovie. Afgelopen jaar heb ik daarnaast de TC bijgestaan met de teamindeling en ik ben altijd beschikbaar om promotiemateriaal te maken voor andere projecten, zoals de ‘Veglo Versterkt’-flyers voor de vrijwilligerscampagne.


Wat is daar leuk aan?

Tijdens mijn IT-studie kon ik niet zo creatief bezig zijn, maar in mijn vrije tijd was ik deed ik graag aan grafisch geknutsel met photoshop. Ik ben blij dat ik daarmee aan de slag kan voor Veglo. En als mensen het dan ook nog mooi vinden en waarderen, dan maakt dat me extra blij.


Waarom bij Veglo?

Het is een stukje betrokkenheid bij de club. Als je denkt dat iets beter kan, kun je in mijn ogen twee dingen doen: zeuren of zelf die dingen aanpakken. Dan kies ik voor dat laatste. Ik kan bij Veglo terecht voor badminton en gezelligheid, dan is mijn inzet iets kleins om terug te doen.


Wat maakt badminton zo leuk?

Ik ben met badminton opgegroeid. Als klein jongetje stond ik al langs de baan bij mijn vader. Op een gegeven moment kreeg ik een racket in mijn hand gedrukt en toen ben ik nooit meer vertrokken. Badminton is gewoon een van de mooiste sporten die er is!

Comments


Recente berichten
Archief
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page