top of page

Veglo heeft een nieuwe trainer

We hebben een nieuwe trainer! Voor het komende seizoen 2020-2021 gaan we samenwerken met Theo Gennes. Hij gaat de senioren training op dinsdagavond verzorgen. Theo stelt zich zelf even voor:


"Mijn naam is Theo Gennes, ben 70 jaar en sinds 1996 ben ik badmintontrainer SL3. Ik heb deze cursus TC1 gevolgd om mijn zoon beter te begeleiden in zijn badminton aspiraties. Sinds ik trainer ben heb ik bij 5 clubs training gegeven, de laatste 15 jaar bij KBC uit Katwijk. 

Wat voor trainer ben ik? Mijn instelling is dat ik er voor jullie ben. Dat uit zich in het feit dat ik vraag Hoe vond je de training?, Heb je er wat aan gehad? en Wat wil je nog meer trainen? Ik luister naar de spelers. Zelf ben ik pas laat begonnen met badmintonnen. Op dit moment speel ik twee keer in de week op de Frederik kazerne in Den Haag met nog 3 mannen, alleen dubbel spel"

Comments


Recente berichten
Archief
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page