top of page

'Ik haal energie uit hun energie'

Vrijwilliger en Jeugdcommissie-lid Daisy in de spotlights!


Wat doe je bij Veglo?

Ik help bij de jeugdtraining en neem dan vooral de jongste kinderen onder mijn hoede die pas net zijn begonnen met badminton. Daarnaast zit ik in de jeugdcommissie. Naast trainingen regelen wij de competitiewedstrijden en organiseren we uitjes, zoals het kamp, bowlen of naar een klimbos.


Wat is daar leuk aan?

Het is heel erg leuk om iets te doen voor de club, zeker met kinderen. Hun enthousiasme werkt aanstekelijk. Ik

haal energie uit hun energie.

Meestal ga ik ook mee als begeleiding naar uitjes. Dat is altijd erg gezellig, niet alleen met de kinderen, maar ook met de andere begeleiders. Veglo is een belangrijk deel van mijn sociale leven.


Waarom bij Veglo?

Toen ik verhuisde naar Leiden kende ik hier niemand. Om mensen te leren kennen ben ik weer gaan badmintonnen en ik hoefde niet verder te kijken dan Veglo.

Omdat ik bij mijn vorige club ook jeugd had getraind, ben ik dat bijna gelijk weer gaan doen. Daarbij krijg ik de kans om mijn liefde voor het badmintonspelletje over te brengen. Het is super leuk om je eigen hobby uit te oefenen terwijl je anderen helpt daar ook plezier uit te halen. Ik heb bijvoorbeeld ook vrijwilligerswerk gedaan bij de scouting, maar dat is toch niet hetzelfde. Bij Veglo kan ik doen wat ik leuk vind en dat dan ook nog delen.


Wat kan nog beter?

Ik hoop dat senioren en jeugd ook meer samen gaan komen bij Veglo: door samen te spelen, te trainen of door andere activiteiten.


댓글


Recente berichten
Archief
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page